Фонд ексактивіста партії Ігоря Палиці знову оскандалився

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Фонд ексактивіста партії Ігоря Палиці знову оскандалився
image
Наш Інсайдер / 04.06.2023 / 0 Коментарів

У Ківерцях під час свята до Міжнародного дня захисту дітей учасники фонду "Добра справа" роздавали снеки для малечі, серед яких, за твердженнями місцевих мешканців, були протерміновані продукти.

Це трапилося 1 червня і ось як прокоментували цей скандал у міській раді Ківерців:

"Ківерцівська міська рада повідомляє про те, що... благодійний фонд "Добра справа" звернувся з пропозицією взяти участь у відзначенні Міжнародного дня захисту дітей у місті Ківерці та повідомили про можливість надати дітям безкоштовні подарунки та чіпси у великій кількості. Організатори свята перед тим як погодитись, уточнили термін придатності, та запевнились, попередньо перевіривши декілька ящиків. Кінцевий термін на усіх ящиках був 6 червня 2023 року".

"Яким чином на свято могли портапити протерміновані упаковки снеків нам невідомо. До міської ради скарг та звернень не надходило. Інформацію про протерміновані снеки побачили лише у соціальній мережі Фейсбук, надіслану від анонімного користувача".

"Також повідомляємо про те, що під час заходу, коли представники БФ "Добра справа" почали видавати снеки дітям, зібралась дуже велика кількість бажаючих їх отримати, тож благодійники, з метою уникнення тисняви, попросили про допомогу у видачі, працівників міської ради. Дуже прикро, що така ситуація трапилася на дитячому святі. Приносимо вибачення та обіцяємо бути надалі більш уважними під час співпраці з благодійними фондами, організаціями та підприємствами", - йдеться в заяві міської ради.

Нагадаємо, у травні 2023 року директора благодійного фонду «Добра справа» Юрія Сливу відправили під домашній арешт на два місяці. Його підозрюють у службовому підробленні та сприянні в незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон.

Також у липні 2022 року правоохоронці заявили, що викрили факти незаконного продажу гуманітарної допомоги, вчинені в умовах воєнного стану. Виявилося, що йдеться про фонд "Добра справа".

На заглавному фото - Юрій Слива (крайній справа) з міським головою Луцька Ігорем Поліщуком під час одного з зібрань партії "За майбутнє".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *