«Хабар Кошельника»: «діти вмирають, поки він вирішує земельні питання»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Хабар Кошельника»: «діти вмирають, поки він вирішує земельні питання»
image
Назар Тарадюк / 13.09.2023 / 1 Коментарів

У Володимирі місцева журналістка Жанна Білоцька прокоментувала резонансну справу щодо депутата Волинської обласної ради від партії "За майбутнє", директора Володимирського спортивного ліцею Валентина Кошельника, якого затримали на хабарі у 25 тисяч доларів.

Про це вона написала на сторінці в Facebook.

"На фоні скандалу з обласним депутатом-хабарником, який за час війни «заробив» на дві «тесли», та намагався «заробити» ще на одну, прогавили файні новини про ураження великого десантного корабля «Мінськ» і підводного човна у Севастополі, з яких випускались ракети по Україні. А також новину про те, що було досягнуто позитивного рішення щодо передачі Україні «ATACMS». Це означає, що наші ЗСУ будуть діставати орків ще далі.

Та повертаючись до новин про хабарника. Бллллллл (це замість матюків) Як так? 35 штук за «порєшать» земельне питання? Ще мало? Та найбільше вбило інше. Якщо вірити чуткам, він ще й вирішував, кому йти на війну, а кому – ні. Іншими словам: кому вмирати, а кому жити. Я правильно зрозуміла? Тобто, чужі діти повинні вмирати у той час, коли він буде вирішувати земельні питання за мільйони? А його діти мають спокійно жити за рахунок батька-корупціонера?

Нещодавно познайомилась з хлопчиною. 24 роки, дитинці три. Мобілізували з однією ниркою. Його брату – 19, він контрактник. Воює з самого початку повномасштабного вторгнення. Побував у самій дупі. Дай Боже повернутися йому живим. І не лише йому. А й кожному воїну. Та, на жаль, не завжди так буває, і кількість загиблих щодня зростає. Я вже написала про 26 героів за пів року. Як і зростає кількість корупційних скандалів. А це значить, що ніфіга не міняється у країні, де одні проливають кров, інші - наживаються на ній.

Я дуже хочу, щоб кожен отримав по заслузі. Хтось скаже, що є ще вищий суд, від якого не відкупиться ніхто. Воно то так. Але хотілося б, щоб і на земному отримали по повній. Насамперед за кожного, хто віддав своє життя, за те, щоб ми жили без лайна, яке наживається на війні.

Земельне питання? Воно вирішується досить просто: на Федорівському кладовищі. Ціна – 1х2 метри. Підкажіть хтось цьому рєшалі", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, на Волині депутата від «За майбутнє» взяли на хабарі в $25 000.

Мер Володимира від «За майбутнє» фігурує в «хабарі Кошельника»Він прокоментував звинувачення в хабарництві.

Що кажуть у поліції та НАБУ.

Коментарі (1):

  1. Підтримую 💯💯💯💯💯💯💯 відсотків ! Помилуй і збережи, Господи, наших захисників !

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *