Хто ремонтуватиме приміщення під тимчасовий ветеранський хаб у Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Хто ремонтуватиме приміщення під тимчасовий ветеранський хаб у Луцьку
image
Еля Коротинська / 22.07.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку взялись за ремонт приміщення під тимчасовий ветеранський хаб, який розташують на пр.Волі, 23. Про це стало відомо з оголошення про завершення процедури закупівлі, розміщеного на майданчику ProZorro.

19 липня 2024 року управління капітального будівництва Луцької міської ради оприлюднило результати закупівель без використання електронної системи. Предмет закупівлі – капітальний ремонт адмінприміщення в будинку на пр.Волі, 23 в м.Луцьку. Обсяг фінансування з бюджету Луцької громади становить 557 457 грн.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Обіцяного 3 роки ждуть: чи відкриють у Луцьку ветеранський хаб

Переможцем закупівлі обрано підприємство «ПІК», яке до 31 жовтня 2024 року має завершити капремонт приміщення.

Згідно даних зібраних системою «Опендатабот» підприємство «ПІК» лише з початку 2024 року вже виграло тендерів на загальну суму понад 18 млн грн

Засновником підприємства «ПІК» (Пошук. Ініціатива. Контакт) є Волинська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України». Працює фірма з 1997 року і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, ремонтними та іншими роботами. Керівником підприємства з 2015 року є Антипенков Олександр. На місцевих виборах 2015 року він балотувався в депутати Волинської обласної ради від політичної партії «УКРОП».

У 2018 році проти Олександр Антипенкова порушили кримінальну справу через звинувачення у підробці документів про обсяги та перелік виконаних будівельних робіт під час ремонту даху селищної ради, будинку культури в смт Олика Луцького району. Директор підприємства «ПІК» з 1 по 15 грудня 2017 року підробив акт приймання виконаних будівельних робіт під час ремонту даху у приміщенні селищної ради, будинку культури на вулиці Замковій, 17 у смт. Олика. Зокрема, Олександр Антипенков вніс до документу недостовірні дані про обсяги та перелік виконаних робіт. Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи, він завищив їх вартість на 35 865 грн. Однак вже у березні 2021 року справу проти Олександра Антипенкова закрили через закінчення строків давності оскільки з моменту скоєння порушення минуло більше трьох років.

Щодо приміщенні за адресою пр.Волі, 23, то тут планують тимчасово розмістити ветеранський хаб, допоки готуватиметься проект та триватиме реконструкція приміщення для цієї організації на вулиці Сергія Климчука, 7.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: У Луцьку створять ветеранський хаб

На облаштування цього тимчасового хабу під час останньої сесії виділили 700 тис. грн. Приміщення на просп. Волі, 23 облаштоване для потреб маломобільних груп населення — воно обладнане пандусом, але його ще треба відремонтувати. Як розповідав начальник відділу управління майном комунальної власності Євгеній Лущакевич - раніше там перебувала обласна організація Союзу інвалідів України, яка переїхала на вул. Рівненську, 5. Тож аби приміщення не пустувало – його вирішили відремонтувати і тимчасово розмістити там ветеранський хаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто розроблятиме проєкт будівлі ветеранського хабу в Луцьку

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *