Командира 14 ОМБр нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Командира 14 ОМБр нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня
image
Оля Коновалова / 10.04.2022 / 0 Коментарів

Полковника Олександра Охріменка, командира 14 ОМБр імені князя Романа Великого нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня.

Відповідний указ №223/2022 опублікований на сайті Офісу президента.

Підполковник Олександр Охріменко – досвідчений, мудрий і виважений бойовий офіцер, який пройшов у Збройних Силах України всі командні посади, від командира взводу до командира військової частини, вміє згуртувати військовий колектив, повести за собою, надихнути на нові звершення. Із березня 2014 року виконує обов’язки із захисту України. 4 жовтня 2021 року очолив 14-ту окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого.

Довідково:

Підполковник Олександр Охріменко народився 19 жовтня 1984 року на Вінниччині. З відзнакою закінчив Одеський інститут Сухопутних військ у 2006 році. А також закінчив Національний університет оборони України ім.І.Черняховського. З перших днів війни брав участь боях з російським агресором та його поплічниками на Сході країни. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня, особистою вогнепальною зброєю - пістолетом «Glock», відзнаками Міністерства оборони України «За військову доблесть», «Знак пошани», «За досягнення у військовій службі» І та ІІ ступенів, «За зразкову службу», «За особливу службу» ІІІ ступеня.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *