Марнотратство під час війни, - депутатка про квартиру Пустовіту

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Марнотратство під час війни, - депутатка про квартиру Пустовіту
image
Назар Тарадюк / 25.07.2023 / 0 Коментарів

Депутатка Луцької міської ради Алла Доманська запропонувала скасувати рішення щодо надання квартири заступнику голови Волиньради Григорію Пустовіту.

Проєкт звернення, який мають розглянути на сесії міськради, Іnsider media надала депутатка.

На її думку, це рішення не є соціального характеру та не відповідає вимогам часу й реальним потребам у країні. Також Доманська запропонувала переглянути процедури видачі квартир військовослужбовцям (тим, які завершили службу до 2014 року) та інших форм державної допомоги на предмет доцільності й об'єктивності підходів.

«У Луцьку стався суспільний резонанс, пов'язаний із рішенням щодо видачі квартир військовим пенсіонерам. Так склалося, у списку отримувачів є Пустовіт Григорій Олександрович, який щонайменше останніх 6 років займає посади топ-чиновників у Волинській області та разом з декларацією попередніх років не справляє враження людини, яка потребує державної допомоги. Також важливо зауважити, що досвідчений військовий, хоч уже на військовій пенсії, не брав участі в жодних військових справах починаючи з 2014-го року. Коли країна потребувала й досі потребує його допомоги…

І видача квартир за державний кошт, людям які служили 20-30 років тому, нічим не відрізняється від інших прикладів марнотратства під час війни», - йдеться в зверненні.

Депутатка зауважила, що цей факт викликав обурення громадськості й підняв на поверхню проблеми, вирішення яких не можна відкладати на «після Перемоги».

«Ми, як держава, потребуємо змін у багатьох процедурах, які успадковані ще з радянських часів, і мусимо почати реалізовувати їх вже зараз, щоб недаремною була та ціна, яку щоденно платять наші захисники і захисниці на лінії фронту», - резюмувала депутатка.

До слова, мер Луцька Поліщук прокоментував виділення квартири Пустовіту.

Читайте також: Політична воля зводиться до кв. м.: журналістка про Пустовіта

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *