На ПП «Ягодин-Дорогуськ» можливе ускладнення руху

image
Назар Тарадюк / 02.11.2023 / 0 Коментарів

Через страйк польських перевізників на кордоні з Польщею можливе ускладнення руху для вантажівок.

Про це українських прикордонників повідомили польські колеги, - інформують на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За наявною інформацією, польські перевізники планують проведення тривалої акції, яка може розпочатися з 3 листопада. Під час своїх дій вони мають намір блокувати рух вантажного транспорту, що слідуватиме через українсько-польський кордон у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорогуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.

Повідомляють, що органи державної влади України вживають всіх можливих заходів для нормалізації транскордонного руху. Зокрема Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури ініціювало зустріч з усіма залученими сторонами щодо забезпечення належного пропуску через кордон транспорту.

"Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію. У той же час, за наявними даними від польських колег, організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам, транспортним засобам, що перевозять гуманітарну допомогу, швидкопсувні вантажі та ін., а також легковому транспорту.

У разі додаткової інформації, Державна прикордонна служба України інформуватиме про це на своїх офіційних сторінках", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На «Ягодині» почали тестувати камери автофіксації

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *