На Старовижівщині вулицю назвали на честь загиблого односельчанина

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Старовижівщині вулицю назвали на честь загиблого односельчанина
image
Іра Поліщук / 02.01.2023 / 0 Коментарів

У селі Сереховичі, що на Старовижівщині, вирішили присвоїти одній із вулиць ім'я уродженця села Володимира Балюка, який загинув на війні у квітні.

Про це пише газета Волинь.

Як розповів голова Сереховичівської територіальної громади Ростислав Шиманський на сесії Сереховичівської сільради розглянули питання про присвоєння одній із вулиць імені Володимира Балюка.

«Тепер частина Центральної вулиці має таку назву. Крім цього, є задум, який ми обов’язково реалізуємо, про встановлення меморіальної дошки на честь Героя», - повідомив голова громади.

До слова, брат Володимира, Сергій захищає Україну у лавах прикордонників. Батько Петро Вікторович добровільно пішов служити в ЗСУ, хоч  був водієм «швидкої допомоги» й міг скористатися бронню. А мама Людмила Олексіївна очолює службу у справах дітей громади. Вона старається разом з іншими односельцями підтримувати мешканців сіл Сереховичівської громади, котрі нині боронять Україну, за яку віддав життя її син.

Нагадаємо,  сержант Володимир Балюк  загинув у війні з окупантами 5 квітня. Він був взірцевим представником сучасного сержантського корпусу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У нього була висока професійна підготовка, чималий бойовий досвід та участь у міжнародних навчаннях.  Посмертно він  був удостоєний звання Героя України.

Нагадаємо, у Луцьку нарешті перейменують вулицю Пушкіна.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *