На туалетний папір і канцелярію луцькі муніципали витратили майже півмільйона

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На туалетний папір і канцелярію луцькі муніципали витратили майже півмільйона
image
Наш Інсайдер / 17.08.2021 / 0 Коментарів

З початку року Луцькі муніципали витратили на канцелярію, туалетний папір і кухонне приладдя понад 400 тисяч гривень. Таку цифру підрахували журналісти видання «Інсайдер Медіа» під час аналізу усіх закупівель, проведених департаментом через майданчик ProZorro у 2021 році.

Зокрема, муніципали провели 20 закупівель на загальну суму 404 689 грн. Найбільше – 85 676 гривень вони витратили на господарські товари. Це туалетний папір, сухі та вологі антибактеріальні серветки, засоби для чищення туалету та інші товари побутового використання.

Більше 37 тисяч гривень Департамент витратив на придбання офісного паперу А4, та понад 86 тисяч на інші канцелярські товари. А от поштових марок закупили аж на 170 000 гривень.

Окрім цього, з початку року Департамент придбав 3 кулери для води на загальну суму 16,4 тис. грн. А от для комфортного споживання адміністрація придбала понад 8000 пластикових стаканчиків і цілий набір чашок на металічній підставці за 625 грн. Ще на 1800 гривень адміністрація департаменту закупила кави. Саме за таку суму було придбано всього лишень 3 кілограмові упаковки ароматного напою ТМ «Буонді Голд».

Загалом у переліку закупівель цієї категорії товарів у документах досить багато засобів по догляду за автомобілями та побутової хімії для кухні, санвузла і меблів.  До прикладу, комусь з працівників департаменту в авто знадобилось кілька телефонних тримачів, автозарядні пристрої, чайник-термос, антистатик для меблів, автоматичний освіжувач повітря «Glade» та ароматизовані кубики для унітазу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *