Пропаганда під прикриттям навчання

image
Наш Інсайдер / 04.05.2024 / 0 Коментарів

Перед 9 травня в білоруських школах буде проведено єдиний урок, присвячений так званому «дню перемоги».

У рамках цього уроку буде розказано про «російського солдата, який зараз бореться за наш світ». 7 і 8 травня у всіх школах Білорусі пройдуть єдині уроки, де учнів змусять прослухати виступ кишенькового протоієрея Федора Повного, - повідомили у Центрі національного спротиву.

Згідно з повідомленнями, у його відео буде «показано красу духовного подвигу у Великій Вітчизняній війні», однак фактично це є відвертою Z-пропагандою. У відеоуроці для білоруських дітей лунає такий вислів: «Як і тоді російський солдат воює за наш світ. Хлопці добровільно йдуть на фронт, тому що у них діди і прадіди відстояли свою батьківщину. Їхні онуки не сміють ганьбити рід. Побажаємо перемоги, щоб цього року нацизм був зломлений. Після нової перемоги нові герої прийдуть і до вас у школи, щоб говорити про батьківщину і як її захищати».

Саме так російська церква намагається відбілювати своїх карателів та окупантів, які без частки сумніву стріляють по мирних українських містах. Повний відомий як «духовний радник Лукашенка». Крім своєї церковної служби, він також є бізнесменом з великими амбіціями. Саме він благословляв усі ті жахливі злочини диктатора проти білоруського народу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *