Протесту в Луцьку бути. Активісти перемогли Ігоря Поліщука в суді

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Протесту в Луцьку бути. Активісти перемогли Ігоря Поліщука в суді
image
Назар Тарадюк / 26.01.2024 / 0 Коментарів

Восьмий апеляційний адміністративний суд 26 січня задовільнив апеляційну скаргу ГО “Семиярусна гора” до Луцького міського голови Ігоря Поліщука та зобов’язав його забезпечити безпеку протестної ходи “Гроші на ЗСУ”, яка пройде центральними вулицями міста 27 січня. 

Про це інформують у ГО “Семиярусна гора”.

Своєю постановою від 26 січня 2024 року адміністративний суд апеляційної інстанції визнав протиправною бездіяльність Луцького міського голови, який відмовився забезпечувати безпеку учасників та учасниць протесної ходи “Гроші на ЗСУ” та зобов’язав його сплатити судовий збір розміром 6 651 грн 60 коп.

Спочатку міський голова відмовився вживати будь-які заходи задля проходження протестувальників центральними вулицями, а потім Волинський окружний адміністративний суд підтримав його своїм рішенням.

Тому організатори протесту подали апеляцію, яку згодом виграли, і організовують протест вже завтра. Дата: 27.02. Час: 14:00.

Маршрут: обласна адмінстрація — Театральний майдан — міська рада.

Основна мета: спрямувати всі вільні залишки бюджету Луцька на 2023 року на потреби війська та відмовитися від оголошення тендерів на непріоритені статті витрат під час воєнного стану.

 

Раніше ми писали, що Лише одна фірма хоче реставрувати Гостинний двір Прайзлерів.  Чи пов'язаний потенційний інвестор Будинку Прайзлерів з Ігорем Палицею

Читайте також: Луцька влада чи активісти: протистояння на рівні семиярусного скандалу

Пізінше стало відомо, що луцька влада судиться з активістами

Читайте також: Гостинний двір Прайзлерів: затвердження переможця чи новий конкурс?

Також ми писали, що Луцькі активісти вимагають справедливості в суді.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *