Рашисти обстріляли Сумщину, Чернігівщину та Дніпропетровщину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Рашисти обстріляли Сумщину, Чернігівщину та Дніпропетровщину
image
Оля Коновалова / 10.06.2022 / 0 Коментарів

В ніч на 10 червня рашисти з мінометів та артилерії обстріляли Сумщину, Чернігівщину та Дніпропетровщину.

“Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівської області з території рф. З 07:20 до 07:40 спостерігачі зафіксували 11 вибухів (приходів) зі ствольної артилерії у напрямку Грем’яча”, - ідеться в повідомленні ОК "Північ".

Втрат серед особового складу і техніки немає. Інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Крім того, у напрямку населеного пункту Михальчина Слобода з 08:15 до 08:20 було зафіксовано 10 вибухів (приходів), ймовірно з міномету калібру 120 мм.

Також близько 09:30 надійшла інформація від місцевого населення про два вибухи (приходи) близько 08:50-08:55 по селу Грем'яч, імовірно, з міномета калібру 120 мм.

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив, що між 2 та 3 годиною ночі ворог відкривав вогонь з міномета по території Середино-Будської громади, зафіксовано 7 прильотів.

За інформацією Живицького, жертв та руйнувань немає.

Водночас голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко також повідомив про зафіксовані прильоти на території регіону.

"Напружені і ніч, і ранок. Вночі ворог знову обстріляв Криворізький район. Під вогонь потрапили одразу три громади. У Зеленодольській громаді є руйнування. 41-річна жінка отримала осколкове поранення. У Широківській та Апостолівській - ніхто не постраждав", - написав він.

Вже на ранок ракетний удар по Дніпровському району. За словами Резніченко, попередньо, без постраждалих. Але деталі з’ясовуються.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *