Роман Бондарук прокоментував інтерв'ю Андрія Костенка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Роман Бондарук прокоментував інтерв'ю Андрія Костенка
image
Наш Інсайдер / 21.04.2021 / 0 Коментарів

Голова фракції «Слуга Народу» в Луцькій міській раді Роман Бондарук прокоментував слова його колеги по фракції Андрія Костенка щодо виїзду за кордон волонтерів від ГО «Волинський актив молоді».

Так, 21 квітня він написав на своїй сторінці у Facebook:

«У своєму інтерв‘ю сайту «Insider Media» Костенко Андрій зазначив, що «… в міській раді, мій керівник – це Роман Анатолійович Бондарук, з яким ми багато займаємося волонтерською діяльністю і координуємо різні процеси нашої організації.

Зокрема, й він просив подати на виїзд когось з волонтерів. Також через нього це часто в терміновому порядку робив міський голова Ігор Поліщук»

З приводу цього повідомляю, що я не займався волонтерською діяльністю разом з Андрієм Костенком та не координував діяльність ГО «Волинський актив молоді».

Також я жодного разу не просив Андрія Костенка подати на виїзд когось з волонтерів від ГО «Волинський актив молоді» ні зі своєї волі, ні за проханням міського голови.

Для доставки гуманітарних вантажів для військових та цивільних ми співпрацювали з іншими волонтерами, благодійними фондами та громадськими організаціями».

Прочитати інтерв'ю Андрія Костенка можна тут: Депутат Луцькради Андрій Костенко — про ГО «Волинський Актив Молоді»

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *