Розкол у команді Палиці? Поки «Аверс» викриває, Недопад «просуває»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Розкол у команді Палиці? Поки «Аверс» викриває, Недопад «просуває»
image
Наш Інсайдер / 16.06.2023 / 0 Коментарів

16 червня один з чільних діячів партії Ігоря Палиця "За майбутнє", голова Волинської обласної ради Григорій Недопад опублікував допис, в якому розповідав благодійника з Англії Тимофія Джеймса Слоана. Бентежить те, що всього 7 місяців тому телеканал з медіа-пулу того ж таки Ігоря Палиці "Аверс" опубілкував сюжет, в якому іноземця "викривали" в продажі речей, які нібито були отримані як благодійна допомога з-за кордону.

Зокрема, у відео, яке має назву "Магазин у церкві - продають усе: від Біблії до спідньої білизни", йдеться про магазин у будівлі на проспекті Відродження, 22в. Мовляв, у ньому діють громадський центр, в якому нібито мають роздавати благодійну допомогу охочим, та магазин, в якому продають різноматні речі, що можуть бути цією допомогою.

Проте коли працівники телеканалу спробували купити товари, то виявилося, що чіткої інформації про їхнє походження ні в чекові, ні від продавців почути не можна.

Пізніше до них підійшов поспілкуватися бенефеціар фонду "Відкриті двері" Анатолій Шевчук, який розташований у будівлі. Але і від нього фактично нічого не отримали. Тож "Аверс" викликав поліцію, аби та перевірила викладені факти.

Цей сюжет вийшов у листопаді 2022 року.

А вже в червні 2023 року Григорій Недопад розповідає на своїй сторінці у Facebook, що Тимофій Джеймс Слоан обладнав біля Луцька будинок для дітей-сиріт, в якому, ймовірно, зможуть жити перселенці або мами з дітьми. 

"Тимофій Джеймс Слоан у минулому бізнесмен, він уже давно мешкає в Україні й очолює благодійну організацію «Відкриті двері», яка упродовж років забезпечує харчуванням, одягом і ліками дітей, котрі мають у цьому потребу. Його новий проєкт – це прояв великої турботи про українських дітей", - йдеться в дописі Григорія Недопада.

Виникає враження ніби в команді Ігоря Палиці на Волині правиця не знає, що робить лівиця. Адже якщо "Аверс" "викривав" згаданого іноземця, то невже Григорій Недопад не моніторить цей телеканал та не стежить за їхніми резонансними розслідуваннями? Або ж, можливо, між ними "пробігла чорна кішка" і голова облради таки дійсно не дивиться "Аверс"?

Insider Media поцікавиться у поліції чи проводилося розслідування щодо сюжету телеканалу та якими були результати. Стежте за нами у соціальних мережах, щоб не прогавити цю та іншу цікаві ніформацію.

Додаємо фото з допису і відео сюжету телеканалу "Аверс".

Посилання на допис: facebook.com/grisha.nedopad/posts/pfbid0uicgrXjqK6pf9ciMC9AjaDRaw4SkfpBZ8G4ox7LZgno4UhtxPH3F8yPkBXEBtZb5l 

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *