Що мешканці Луцька думають про "острівці безпеки" на проспекті Волі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Що мешканці Луцька думають про "острівці безпеки" на проспекті Волі
image
Назар Тарадюк / 17.05.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку на проспекті Волі на нерегульованих пішохідних переходах встановлять "острівці безпеки".

Усього тут мають встановити вісім таких конструкцій, – розповів Суспільному телефоном заступник директора фірми-підрядника Сергій Володько.

16 травня один з "острівців безпеки" обладнали поруч з міським Центром меддопомоги. Його вже вимостили і на ньому встановили дорожні знаки. На інших локаціях робітники зрізають шар асфальту на дорозі, вкладають бруківку та бордюри.

Завершити будівництво острівців безпеки на проспекті Волі планують до кінця травня, – зазначив заступник директора фірми-підрядника Сергій Володько. Після цього підключать електроживлення до дорожніх знаків про об’їзд перешкод, щоб вони світилися вночі.

Журналісти поспілкувалися з пішоходами та водіями легкових автомобілів і громадського транспорту в Луцьку щодо доцільності встановлення "острівців безпеки".

До слова, у березні 2023 року керівник департаменту ЖКГ міськради Микола Осіюк розповідав, що на реконструкцію проспекту Волі витратять понад 90 мільйонів гривень. У жовтні 2022-го, зі слів Миколи Осіюка, попередня вартість проєкту становила майже 90 мільйонів гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *