Скандал у громаді Заболоття: ОВА найшла перевізників. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скандал у громаді Заболоття: ОВА найшла перевізників. ВІДЕО
image
Наш Інсайдер / 14.08.2024 / 0 Коментарів

У Заболоттівській громаді з 20 серпня вийде новий перевізник на маршрут, який веде до села Гута. Нагадаємо, через поганий стан доріг та інші проблеми село втратило громадський транспорт

У ситуацію оперативно втрутився Департамент інфраструктури Волинської ОВА і його представник Дмитро Горбач зауважив, що перевізник через поганий стан дороги перестав їздити з 14 серпня, але до них надійшло багато звернень від представників з громади і вдалося оперативно вирішити цю проблему.

"Наразі в нас вже є два перевізника, які хочуть там здійснювати перевезення. Вони готові з вівторка, 20 серпня, вийти в рейс", - додав посадовець.

Місцевий підприємець Андрій Венско сказав посадовцю, що готовий допомагати перевізнику, бо сполучення для села дуже важливе. "Я розумію, що дорога дуже погана, я чув, що там б'ють колеса. Я можу посприяти від себе, купити колеса якщо питання в цьому. Цей маршрут нашій громаді він вкрай необхідний, люди страждають", - мовив він.

Крім Дмитро Горбач розповів, чому так сталося, що перевізник пішов з маршруту.

"Ми неодноразово пояснювали перевізнику як треба все зробити правильно, згідно чинного законодавства. Маршрут був тимчасовий, ми йому казали як впорядкувати ці документи, щоб продовжити цей маршрут. Він цього не зробив - він зробив все по-своєму. І наразі сталася така ситуація і проблема в тому, що не подали документи так як потрібно згідно чинного законодавства", - пояснив чиновник.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *