Скільки «соціального» податку працедавці Волині сплатили в 2023 році

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скільки «соціального» податку працедавці Волині сплатили в 2023 році
image
Наш Інсайдер / 05.10.2023 / 0 Коментарів

За підсумками січня-вересня 2023 року волинські працедавці спрямували на соціальні потреби 6 мільярдів 991 мільйон гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Сума перерахованого єдиного внеску в області на 1 мільярд 257 мільйонів гривень перевищує аналогічна надходження торік.

Кожна сплачена гривня на соціальні потреби – це реальна фінансова допомога державі, яка в умовах війни виконує свої зобов’язання щодо соціального захисту населення. Тож лише за умови дотримання вимог закону у сфері оплати праці країна матиме кошти для фінансування соціальних видатків, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб запобігти порушенням при виплаті зарплати податкова служба якісно та ретельно аналізує подану працедавцями звітність і, в межах наданих повноважень, проводить роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо податкових вимог у сфері зайнятості населення.

Легальна та повна оплата праці за будь-яких життєвих обставин та умов - більш вигідна для найманих осіб і працедавців. Насамперед, працівники, які мають належним чином оформлені трудові відносини, можуть розраховувати на гідні умови праці, захист своїх інтересів і гарантії у соціальному захисті. Офіційно оформлюючи своїх працівників, роботодавець може отримати підтримку держави.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *