У Луцькому прикордонному загоні – кадрові зміни

image
Наш Інсайдер / 12.07.2021 / 4 Коментарів

На Волині хочуть змінити начальників Луцького прикордонного загону Олега Вовка та відділу прикордонної служби «Рівне» Сергія Бондаренка.

За інсайдерською інформацією нам стало відомо, що це пов’язано із незаконним переміщенням підакцизних товарів.

У пресслужбі Луцького прикордонного загону інформацію про зміну керівника підтвердили.

«Його (Олега Вовка - ред.) не звільняють, а переводять на інше місце роботи. Поки триває процес прийому та передачі справ детальніше розповісти не можу», - прокоментували у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Довідка:

Олег Вовк - начальник Луцького прикордонного загону. Раніше виконував обов’язки заступника начальника штабу – начальника відділу організації прикордонної служби штабу Південного регіонального управління.

Олег Вовк є учасником проєкту «Нове обличчя керівного складу» – масштабного прозорого відбору кандидатів на посади керівників органів охорони кордону, впровадженого у Держприкордонслужбі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Народився 2 квітня 1978 року на Тернопільщині. На військовій службі з 1995 року. У 1999 році закінчив Академію Прикордонних військ України, у 2006 році факультет підготовки керівних кадрів Національної академії Державної прикордонної служби України. Протягом служби очолював керівні посади в Чернівецькому, Мукачівському, Чопському, Мостиському, Білгород-Дністровському прикордонних загонах, Кінологічному навчальному центрі Західного та Південного регіональних управлінь.

На посаду начальника Луцького прикордонного загону прибув з Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Нагороджений трьома відомчими медалями. «За мужність в охороні державного кордону», «За бездоганну службу», «20 років сумлінної служби».

Бондаренко Сергій Васильович – у 2016 році працював на Львівщинібув начальником відділу ВПС «Грушів» Львівського прикордонного загону ЗхРУ ДПСУ.

У 2017 році став начальником відділення інспекторів прикордонної служби «Пархоменкове» відділу прикордонної служби «Амбуків» на Волині.

У 2018 році підполковник Сергій Бондаренко очолив відділення інспекторів прикордонної служби.

13.05.2020 став начальником відділу прикордонної служби «Рівне».

Коментарі (4):

  1. Та шо митники, шо погранци в одному казану варяться. рука-руку миє

  2. та всі вони однакові. міняй їх не міняй, все те саме буде

  3. а шо то - чистять ряди?

  4. вони всі чесні і доблесні, а коли тільки приходять керувати, то стають зажерливими хапугами

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *