У Луцьку «Богдан» насмерть збив дідуся

image
/ 14.06.2021 / 0 Коментарів

У неділю в обласному центрі на вулиці Електроапаратній 66-річний водій автобуса БАЗ здійснив наїзд на велосипедиста.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, подія трапилась у неділю близько 10 ранку.

Чоловіка доставили у відділення інтенсивної терапії. У лікарні, не приходячи до тями, потерпілий – 72-річний мешканець Луцька, помер.

Загалом за суботу та неділю трапилось п’ять аварій з потерпілими, двоє осіб – загинуло, четверо - отримали тілесні ушкодження. Серед травмованих - двоє неповнолітніх.    

Ще одна смертельна ДТП трапилась 13 червня близько 18 години, на трасі Ратне – Ковель. Наразі там проводяться ремонтно-відновлювальні роботи дорожнього полотна. 18-річний керманич Volkswagen, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з бетонною плитою.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

1

Автомобіль вилучено та доставлено на майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів. За двома фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини смертельних автопригод.

2

Як інформує пресслужба ДСНС Волині, працівники чергового відділення 4-ї ДПРЧ м. Ковель провели деблокування загиблого з автомобіля.

Також, у суботу, 12 червня, на вулиці Молодіжній у Луцьку зіткнулися скутер та мотоцикл. За кермом двоколісних перебували 14-річні місцеві мешканці. Двоє підлітків постраждали, одного із них шпиталізували до лікарні. За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

3

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *