В окупованому Маріуполі самоліквідувались три сапери

image
Оля Коновалова / 09.07.2022 / 0 Коментарів

На металургійному комбінаті ім. Ілліча, що в тимчасово окупованому Маріуполі, під час розмінування самоліквідувались троє російських саперів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Маріуполь. Сьогодні в 5:56 ранку в районі ММК їм. Ілліча пролунав вибух, який чуло все місто. Центр, житлові мікрорайони 17; 23 та навіть до Сартани будинки здригнулись. Окупанти замовчують і зрозуміло чому. Ще один палкий привіт переказав окупантам від нашого Героїчного Гарнізону Маріуполя. Криворуке розмінування відправило трьох російських саперів одразу в трупу Кобзона», - написав Андрющенко.

Він підкреслив, що Маріуполь продовжує мститься навіть в такий спосіб.

«Слава Україні! Багато хто чув літак перед вибухом, але це скоріш вже форма посттравматичного синдрому в маріупольців», - додав радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч - депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *