Волинських медиків нагородили за врятовані життя і здоров'я воїнів. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинських медиків нагородили за врятовані життя і здоров'я воїнів. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 14.10.2021 / 0 Коментарів

Напередодні Дня захисника та захисниць України військовослужбовці відзначили тих, хто лікує, оперує та реабілітує учасників АТО ООС. 

Подяки та медалі хірургам, керівникам та медперсоналу профільних госпіталів вручали представниця Асоціації інвалідів ветеранів АТО Ірина Куцик, голова спілки Української асоціації інвалідів АТО у м. Луцьку Борис Середюк та керівник ГО ВП «Асоціація інвалідів АТО» у Волинській області Сергій Савонік.

Спочатку військові завітали до Державної установи Територіального медичного об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Волинській області, де нагородили:

- Радченка Андрія Вікторовича – рентген-лаборанта поліклініки лікарні

- Савченко Вікторію Миколаївну – завідувачку стаціонару поліклініки лікарні;

- Філіпчук Наталію Іванівну – заступника начальника лікарні з ЕТН;

- Подойлова Валентина Івановича – начальник лікарні;

- Семенюк Ірину Петрівну – медичну сестру стаціонару поліклініки лікарні;

- Єремчук Ірину Михайлівну – головну медичну сестру лікарні;

- Березу Петра Петровича – завідувача сектора із соціально-гуманітарних питань.

Військові передали подяки полковнику, начальнику Луцького військового гарнізонного госпіталю Криворучку Василю Олександровичу та підполковнику, начальнику хірургічного відділення Кострубському Андрію Сергійовичу та начальнику приймального відділення лікарні Сасу Вадиму Вікторовичу.

Заразом гості оглянули відремонтоване терапевтичне відділення госпіталю.

У Волинському обласному госпіталі ветеранів війни атовцям довелось трохи зачекати, адже лікарі-хірурги Бідзюра Андрій Васильович та Герасимчук Олег В’ячеславович якраз були на операції. Відзначили також і завідувача хірургічного відділення Кругляка Олександра Олександровича.

Урочисто привітали зі Днем захисника та захисниць України лікаря-фізіотерапевта КП «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської тергромади» Дубину Юрія Степановича. Медичний директор центру реабілітації Ігор Гнетньов привітав гостей з Днем захисника та захисниці України і подякував за відданість державі.

Нагороду від Асоціації інвалідів ветеранів АТО отримала також і старший солдат, учасниця бойових дій Куцик Ірина Василівна.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *