Вирізала помідори та штрикнула в живіт – жіночі розбірки по-волинськи

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Вирізала помідори та штрикнула в живіт – жіночі розбірки по-волинськи
image
Еля Коротинська / 27.12.2022 / 0 Коментарів

У селі Тур Ратнівського району на Волині жінка штрикнула ножем суперницю, до якої приревнувала свого чоловіка. Інцидент трапився 7 серпня цього року. Про це стало відомо з вироку Ратнівського районного суду від 21 грудня 2022 року.

Того вечора близько 23:00 господиня будинку почула гавкіт собаки. Вийшовши у двір – вона застала на городі сторонню особу, яка нещадно зрізала посаджені помідори. Між жінками виник конфлікт – господиня стала виганяти непрохану гостю. Та натомість – вдарила її кухонним ножем у живіт.

На місце інциденту викликали медиків і поліцію. Зловмисниця пояснила, що прийшла на город до односельчанки аби повиривати і позрізати посаджені помідори, із-за помсти та ревнощів свого чоловіка до господині. Вже в суді, ревнивиця запевняла, що суперниця, виганяючи з городу, вдарила її кілька разів ногою по стегнах. Мовляв, вона отримала від цього синці і тому завдала у відповідь удар ножем.

Господиня своєю чергою запевняла, що ревнощі зловмисниці відносно її чоловіка – безпідставні.

Попри те, що жінку, яка отримала проникаюче ножове поранення – врятували, зловмисниця отримала реальний термін позбавлення волі. Відтак, за вироком суду вона має відсидіти за ґратами  5,5 років. Також її зобов'язали сплатити майже 8,5 тис. грн майнової шкоди за лікування та 40 000 грн – моральної компенсації.

Нагадаємо,16-річного волинянина, який зарізав 18-річного знайомого, взяли під варту.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *