Я в шоці від заяви Романа Бондарука, — Андрій Костенко

image
Наш Інсайдер / 23.04.2023 / 0 Коментарів

Депутат Луцької міської ради Андрій Костенко каже, що його неприємно вразила заява керівника фракції "Слуга Народу" Романа Бондарука щодо співпраці з ГО "Волинський Актив Молоді" та спільних волонтерських проєктів.

Нагадаємо, 20 квітня Костенко розповів, що "Бондарук неодноразово просив подати волонтерів у список на виїзд за кордон". Зокрема, йдеться й про те, що через нього це робив міський голова.

Проте пізніше голова фракції опублікував заяву, в якій заперечив ці слова. "Також я жодного разу не просив Андрія Костенка подати на виїзд когось з волонтерів від ГО "Волинський актив молоді" ні зі своєї волі, ні за проханням міського голови", - вказано в повідомленні на сторінці Романа Бондарука.

Натомість Андрій Костенко заявив, що неприємно вражений такими словами голови фракції. 

"Дивує позиція Романа Анатолійовича, адже завжди, коли йому треба було когось подати, він звертався, ми йому допомагали в цьому. А як тільки вийшов неправдивий сюжет "Аверсу" про нашу організацію — він замовчав. 

Вчора я отримав більше десяти дзвінків від наших волонтерів та друзів, які вражені заявою Романа Бондарука, адже ми всі попрацювали пліч-о-пліч від самісьнького повномасштабного вторгнення і ці люди знають скільки ми зробили разом, тому зараз його позиція відверто дивує.

Всі знають, що ми з Романом Анатолійовичем співпрацюємо як на політичному напрямках так і волонтерському напрямках. Реалізували багато проектів. Разом реалізуємо політику партії "Слуга Народу". «І тут лунають такі його заяви, не розумію цього його вчинку", - мовить Андрій Костенко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *