«Жнива перемоги»: волинському агропідприємству безкоштовно дали комбайн. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Жнива перемоги»: волинському агропідприємству безкоштовно дали комбайн. ФОТО
image
Оля Коновалова / 09.09.2022 / 0 Коментарів

Аграрне підприємство «Волиньекостарс» в рамках програми «Жнива перемоги» отримало комбайн.

У підпорядкуванні господарства – 500 гектарів землі, де вирощують гречку, сою та соняшник. Його керівник Андрій Гринчук розповів, що на збір урожаю мав намір орендувати комбайни. Однак, завдяки програмі «Жнива перемоги», отримав відповідну техніку у безоплатне користування на три місяці. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Благодійна ініціатива є суттєвою підтримкою українського малого і середнього агробізнесу. І посівна, і жнива для наших сільськогосподарників цьогоріч виявилися надскладними: бойові дії, порушена логістика, нестача пального. Тому будь-яка допомога для них цінна.

Від волинян висловлюю щиру вдячність американському меценату Говарду Баффету, який першим відгукнувся допомогти українським аграріям і закупив зернозбиральну техніку для надання її в безоплатну оренду», - зазначив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Благодійний фонд «Жнива перемоги» створено завдяки ініціативі народного депутата від Рівненщини Дмитра Соломчука, спецпредставниці Міністра закордонних справ з питань гуманітарної допомоги Олександри Василенко, Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Президента України Володимира Зеленського

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *