Зрадник з Луцька Тимощук передав свою футболку на збір для окупантів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Зрадник з Луцька Тимощук передав свою футболку на збір для окупантів
image
Назар Тарадюк / 23.09.2024 / 0 Коментарів

До допомоги російським окупантам долучився ексгравець ФК «Волинь» та збірної України, уродженець Луцька Анатолій Тимощук, який наразі працює помічником тренера в пітерському «Зеніті».

Про це пише Главком, посилаючись на російські пабліки.

Уродженець Луцька Тимощук передав свою футболку з автографом організаторам аукціону, під час якого збирали кошти для армії рф. Зазначається, що футболка Тимощука була продана за 700 тисяч рублів (приблизно $7500).

«Футболка у кольорах блокадної стрічки до матчу до Дня пам'яті жертв блокади Ленінграда. Виручені кошти будуть направлені до Курської області», – зазначають організатори аукціону.

Тимощук під час товариської гри між «Зенітом» та «Кайратом» вийшов на поле у цій футболці. На ній – напис «Місто-герой Ленінград».

Також вони розмістили фото самого Тимощука, який тримає цю футболку в руках. На ігровій формі пітерського «Зеніта» можна помітити автограф футболіста-зрадника.

Нагадаємо, Українська асоціація футболу в березні 2022 року позбавила Тимощука тренерської ліцензії Pro. Крім того, футболіст втратив всі нагороди та титули, а також його видалили з реєстру гравців національної команди. А він хоче повернути всі спортивні звання України.

На початку 2023 року Тимощука внесли до списку санкцій України і тепер йому заборонили займатися бізнесом та виконувати фінансові операції в нашій країні.

Читайте також: Що футболіст-зрадник з Луцька Анатолій Тимощук казав дітям про війну

Ми писали, Де зараз знаходиться футболіст-зрадник з Луцька Тимощук.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *