Абсолютно відірваний від реальності, - Стерненко про мера Ківерців

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Абсолютно відірваний від реальності, - Стерненко про мера Ківерців
image
Наш Інсайдер / 21.06.2023 / 3 Коментарів

Громадський активіст та блогер Сергій Стерненко гучно розкритикував міського голову Ківерців Олександра Омельчука за рішення проводити реконструкцію міського стадіону за 145 мільйонів гривень.

"Є чиновники, які буквально виводять з себе", - почав свій виступ Стерненко. Мовляв, поки українці збирають кожну гривню на необхідне для військових, є посадовці, які витрачають, приміром, 145 мільйонів гривень на стадіон.

"Він абсолютно відірваний від реальності дегенерат... Ось оця самовпевнена нахабна пика після того як журналісти прийшли до нього запитати продовжує і далі гнути свою лінію, бо хто як не вони розкрадуть бюджетні кошти замість того щоб допомагати армії.

Хочеться розкатати його до стану бігової доріжки а зверху присипати травою і на це буде витрачено нуль гриивень замість 140 000 000. Я дуже сподіваюся, що ось такі чинуші будуть нести відповідальність за таку діяльність посеред війни, бо він прямо або опосередковано допомагає так званій росії", - сказав Стерненко.

Нагадаємо, що раніше Ковальчук заявив, що реконструкція стадіону сприятиме становленню Ківерців як "спортивної Мекки Волині". Натомість волонтери запропонували йому контакти військових, які потребують допомоги, щоб скерувати бюджетні кошти на це.

 

УРИВОК ПРО МЕРА КІВЕРЦІВ ПОЧИНАЄТЬСЯ НА 9 хвилині 40 секунді

Коментарі (3):

  1. Він живе біля мене , вже відбабахав хату баню , машин накупляв , він злодій .

  2. Ще дай такого президета як мер Ківереці, то це все! Кінцева!

  3. Все для себе і нічого для людей!!! Ось гасло теперішньої влади Ківерцівської ОТГ. В місті немає куди вивозити сміття (сміттєзвалище переповнені і необладнане належним чином), немає нормальних очисних споруд, водогін в жахливому стані ( люди по декілька днів сидять без води), а про те що існують ще села на території ОТГ, то взагалі усі забули. Проте, не забули, що потрібно зачинити школи, щоб зекономити 2мнл грн, а дітей доводити хто знає куди. Забули про те, що необхідно обладнати бомбосховища біля шкіл, для нормального функціонування освітнього процесу. У нас всі проблеми вирішені, ще тільки стадіону за 150 млн грн не вистачає. Ганьба таким керівникам!!!

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *