Анонсований мером Поліщуком позов до депутата Лучика досі не подали

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Анонсований мером Поліщуком позов до депутата Лучика досі не подали
image
Наш Інсайдер / 17.06.2024 / 0 Коментарів

Депутат Луцької міської ради Андрій Лучик уже три тижні чекає позов до суду, про подання якого двічі заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Нагадаємо, наприкінці травня в Луцьку розгорівся скандал навколо діяльності КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування» та закупівлю окремих груп товарів за завищеними цінами.

Депутат Луцької міської ради Андрій Лучик заявив, що комунальне підприємство годує дітей у школах міста за суттєво завищеними цінами.

Натомість директорка КП Світлана Шмід опублікувала великий допис у Facebook, в якому заявила, що звинувачення депутата - неправдиві. За її словами, публікація «Як в Луцьку крадуть на харчуванні дітей» містить неправдиві відомості та здійснена в принизливій і дискредитуючій формі.

Під час травневої сесії міськради через скандал запропонували створити контрольну комісію, яка б вивчила діяльність КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування». Проте це рішення не підтримали. Натомість міський голова Луцька Ігор Поліщук заявив, що на депутата подано позов.

Також він заявив про це у дописі на своїй сторінці у Facebook.

Проте в реєстрах інформації про позов нема. Немає його на руках і в депутата. Андрій Лучик повідомив, що не отримував жодного документу.

На жаль, Insider Media не вдалося і поспілкуватися з керівницею комбінату - робочі телефони не відповідають, на мобільному - вона не піднімає слухавку.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *