Це імпотенція Луцькради, - Віталій Сніжко про рішення щодо упц мп

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Це імпотенція Луцькради, - Віталій Сніжко про рішення щодо упц мп
image
Наш Інсайдер / 26.04.2023 / 0 Коментарів

Рішення Луцької міської ради щодо упц мп воїн-доброволець, депутат райради Віталій Сніжко називає імпотентними та вважає, що депутати займаються імітацією діяльності в сфері боротьби з цією структурою.

Про це він сказав 26 квітня у коментарі Insider Media.

"Ці рішення це окозамилювання. Що заважало міській раді раніше провести інвентаризацію земельних ділянок, якими користується упц мп. Якби вони хотіли, то зробили б це ще 14 місяців тому, коли розпачалося повномасштабне вторгнення росії", - вважає Віталій Сніжко.

За словами добровольця, Луцьк викликає враження сепарського міста, а друзям-галичанам вже соромно в очі дивитися.

"Всі "нормальні" ради вже ухвалили рішення про те, щоб забрати землю в упц мп і "виселити" їх з громад. У Володимирі, у Нововолинську, є рішення обласної ради. У Львові вже нема упц мп. А в Луцьк ще досі саботують цей процес", - додав він.

Також Віталій Сніжко переконаний, що діалог з вірянами та священниками упц мп буде безрезультативним. 

"Ви подивіться відео з Лаври. У цій структурі залишилися тільки зомбі. Вони підуть до останнього за священиками упц мп. Думаю, що міській раді вигідно це питання не рухати, бо віряни упц мп віддячать їм під час виборів. Мовляв, ми через вас стільки вислухали, то тепер підтримайте нас. А упцмпешники дуже дисципліновані виборці і чітко роблять те, що їм кажуть", - вважає він.

Нагадаємо, 26 квітня Луцька міська рада звернулась до Президента Володимира Зеленського та Верховної Ради з вимогою терміново вжити заходів для заборони діяльності  упц мп на території України. Також закликали вірян цієї церкви виходити з її лав та доручили структурним підрозділам міськради провести інвентаризацію ділянок, які перебувають у користуванні громад упц мп.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *