МЕРА ЛУЦЬКА ПОЛІЩУКА НАЗВАЛИ БРЕХУНОМ: чи піде він у суд?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • МЕРА ЛУЦЬКА ПОЛІЩУКА НАЗВАЛИ БРЕХУНОМ: чи піде він у суд?
image
Наш Інсайдер / 27.06.2023 / 0 Коментарів

Голова Луцької громади Ігор Поліщук заявляє, що на території громади хочуть розмістити білборди з текстом, у якому його називають "брехуном".

Так, 27 червня він написав у Facebook, що такий намір має один з операторів рекламного ринку в нашому місті (ТОВ «Брендборд» та ТОВ «Енергосеть»). Мер заявив ніби в цього підприємця є незаконні рекламні конструкції . 

"Якщо хтось думає, що розмістивши дані сюжети може повпливати на нашу стратегію по очищенню міста від рекламного сміття, то він помиляється. Повідомляю, що незалежно від розміщення вказаного сюжету або інших сюжетів, що стосуватимуться мене або наших працівників, незаконні рекламні борди будуть демонтовані, а заборгованість стягнута до міського бюджету", - заявив мер.

Водночас у коментарях до допису мера запитали, чи планує він реалізувати своє право та звернутися до суду з заявою про захист честі та гідності. 

Він відповів, що не планує цього робити. 

 

 

Нагадаємо, раніше керівник ТОВ "Брендборд" Сергій Ковальчук розповів, що мерія Луцька фактично вкрала в нього білборди. Їх демонтували вночі. Він відразу звернувся до поліції.

Як далі розвивалися події і до чого тут мерія Луцька - дивіться у відео

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *