Допомагає армії рф: що сказала ексдружина лучанина-зрадника Тимощука

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Допомагає армії рф: що сказала ексдружина лучанина-зрадника Тимощука
image
Назар Тарадюк / 23.09.2024 / 0 Коментарів

Після початку повномасштабного вторгнення уродженець Луцька футболіст Анатолій Тимощук не засудив росіян, а навпаки продовжив працювати «запорєбриком».

Зрадник України виставив на продаж свою футболку з автографом, а вторговані кошти (700 тисяч рашистських фантиків) відправив у курську область, де зараз проводить спецоперацію ЗСУ. Про це пише Конкурент.Футбол.

Сайт Sport-express.ua вирішив поспілкуватися з колишньою дружиною Тимощука - Надією Навроцькою, яка проживає з доньками у Німеччині.

Журналісти запитали її думку про ганебний вчинок Анатолія. Відреагувала жінка досить кумедно, але справедливо.

«Толік у цьому плані дуже креативний і знайде куди ще падати. Я навіть не дивуюсь його вчинкам. Що стосується цього аукціону, то це щось із рубрики «Боже, яке кінчене». Молодець, Толік, Курська область історично належить Україні й ЗСУ її вже звільняють, тому підтримуй українців (сміється, – прим.)». 

Нагадаємо, Українська асоціація футболу в березні 2022 року позбавила Тимощука тренерської ліцензії Pro. Крім того, футболіст втратив всі нагороди та титули, а також його видалили з реєстру гравців національної команди. А він хоче повернути всі спортивні звання України.

На початку 2023 року Тимощука внесли до списку санкцій України і тепер йому заборонили займатися бізнесом та виконувати фінансові операції в нашій країні.

Читайте також: Що футболіст-зрадник з Луцька Анатолій Тимощук казав дітям про війну

Ми писали, Де зараз знаходиться футболіст-зрадник з Луцька Тимощук.

Тимощук під час товариської гри між «Зенітом» та «Кайратом» вийшов на поле у цій футболці. На ній – напис «Місто-герой Ленінград».

Також вони розмістили фото самого Тимощука, який тримає цю футболку в руках. На ігровій формі пітерського «Зеніта» можна помітити автограф футболіста-зрадника. Тимощук передав свою футболку на збір для окупантів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *