Луцькрада погодила нового командира БОР «Луцьк»: хто він

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцькрада погодила нового командира БОР «Луцьк»: хто він
image
Віктор Гордійчук / 26.04.2023 / 0 Коментарів

Кандидата на посаду командира добровольчого формування Луцької міської територіальної громади №1 затвердили депутати Луцької міської ради.

Ним став депутат Луцькради Роман Бондарук. Відповідне рішення ухвалили депутати під час сесії, 26 квітня.

"Проєкт рішення підготовлено у зв'язку із розглядом протоколу зборів членів добровольчого формування Луцької міської територіальної громади №1 від 05.04.2023", - йдеться в пояснювальній записці до проєкту рішення.

"У БОР "Луцьк" ми не тільки забезпечуємо охорону Луцька та її критичної інфраструктури, а й куємо якісні військові кадри та пришвидшуємо перемогу над загарбником", - прокоментував проєкт рішення Роман Бондарук та розповів про досягнення батальйону та навчального центру "Тернове поле".

Депутатка Алла Доманська зауважила, що участь у зборах членів формування взяли участь всього кілька осіб та поцікавилась, чи достатньо такої кількості голосів для прийняття подібних кадрових рішень. На це запитання Роман Бондарук відповіді не дав та попросив колегу не озвучувати інформацію про кількість осіб, адже це може зіграти на руку ворогу.

Нагадаємо, що раніше, згідно з протоколом зборів ініціативної групи про утворення добровольчого формування Луцької міської територіальної громади №1 від 28.02.2022 під час позачергової сесії міської ради депутати міської ради погодили кандидатуру Олександра Тиводара на посаду командира добровольчого формування Луцької міської територіальної громади №1.

Раніше на Insider Media вийшла серія розслідувань про діяльність БОР "Луцьк". У першій частині ми розповіли про історію формування "приватної армії" Палиці-Поліщука, в другій ми висвітлили деякі інсайди щодо забезпечення батальйону, а в третій — про справи фінансові.

Крім того, ми робили замальовки з деяких судових справ, у яких фігурують члени батальйону.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *