У «союзників» Палиці — розкол? Що сталося у «Батьківщині» Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У «союзників» Палиці — розкол? Що сталося у «Батьківщині» Волині
image
Наш Інсайдер / 29.08.2023 / 0 Коментарів

Бюро Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявило, що зобов’язує депутатів Луцької міської ради від цієї політсили не голосувати за частину земельних питань. Натомість самі обранці громади не поспішають офіційно коментувати цей документ.

28 серпня на сторінці "ВО Батьківщина Луцьк" в Facebook з'явилося таке повідомлення:

"До відома мешканців Луцької територіальної громади, членів та прихильників партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»! Інформуємо вас про те, що нещодавно на засіданні бюро Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» було прийняте рішення «Про утримання від голосування по земельних питаннях депутатів Луцької міської ради».

Цим рішення вищий керівний орган Волинської обласної організації партії зобов’язує депутатів Луцької міської ради, що були обрані депутатами за партійними списками партії ВО «Батьківщина», утримуватися при голосуваннях на сесіях та засіданнях постійних комісій Луцької міської ради по земельних питаннях за виключенням питань щодо оформлення землеволодінь під існуючими індивідуальними житловими будинками та нерухомістю фізичних осіб.

Це рішення прийняте для посилення контролю за діяльністю депутатів під час дії режиму воєнного стану, для припинення можливих зловживань при розгляді земельних питань депутатами, обраними від ВО «Батьківщина», та для запобігання завдання шкоди іміджу партії.

Переконані, що прийняте рішення захищатиме інтереси мешканців Луцької територіальної громади та перешкоджатиме зловживанням з землею громади", - йдеться в заяві, до якої додали ось такий документ:

 

 

ЩО КАЖУТЬ МІСЬКІ ДЕПУТАТИ "БАТЬКІВЩИНИ"

Видання Insider Media вдалося зв'язатися з обранцями громади від партії "Батьківщина".

Офіційно вони цю заяву не коментують, мовляв, їх не було на засіданні бюро облосередку партії. А Ірина Чебелюк взагалі сказала, що не є адміністатором сторінок партії в соцмережах, не очолює міський осередок, тому не відповідає за поширену через це медіа інформацію. 

Крім того депутати повідомили, що коментарі зможуть надати лише після того як розберуться в цій ситуації.

Нагадаємо, що останні 4 роки депутати від партії "Батьківщина" зазвичай голосували в унісон з більшостями, які утворювалися в Волинській обласній та Луцькій міській радах на базі політсил народного депутата і бізнесмена Ігоря Палиці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *