Показали проєкт оновлення стадіону в Ківерцях

image
Назар Тарадюк / 23.06.2023 / 0 Коментарів

Охочі можуть побачити, що в планах у керівників Ківерців щодо стадіону, адже у місцевих групах зʹявилися світлини із проектними напрацюваннями.

Про це пише "Район.Ківерці" з посиланням на президента місцевого футбольного клубу «Локомотив» Романа Веселухи.

«Від себе особисто хочу сказати що спорт –  це запорука сильного та здорового майбутнього і ми повинні створити максимально комфортні умови для його розвитку! Не бачу нічого критичного що наше місто, яке теж було  під окупацією з 1941 по 1944 року. Тільки зараз починає розвиватись, і цим я дякую ЗСУ та Богу, що ми можемо робити такі чудові проєкти та підіймати спортивно-патріотичне виховання наших дітей. Тому, я як президент НФК «Локомотив» Ківерці, давно мріяв, щоб наш стадіон, який будував мій дід, став дійсно потужною, новою спортивною спорудою, а мрії збуваються!»  ̶  зазначив Роман Веселуха.

Слід сказати, що після кількох днів жвавих обговорень, думки у громаді розділилися. Частина громадян підтримує ідею із реконструкцією, аргументуючи тим, що у місті буде не лише оновлена локація, а й велике бомбосховище, а інша  – категорично проти.

Нагадаємо, у  Ківерцях на ремонт стадіону хочуть витратити 145 млн грн. А Волонтер розкритикував владу Луцька й Ківерців.

Читайте також: Зробимо «Мекку спортивну», – мер Ківерців про стадіон за 145 млн та Скандальний тендер по стадіону у Ківерцях «розіграли» 2 фірми

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *