Проблема «Квартири Пустовіту»: як голосували депутати Луцькради

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Проблема «Квартири Пустовіту»: як голосували депутати Луцькради
image
Назар Тарадюк / 31.08.2023 / 1 Коментарів

Журналістка Людмила Яворська опублікувала список, як голосували депутати за звернення від Луцької міської ради до Міноборони з проханням переглянути списки військових, кому держава повинна виділяти квартири.

Про це вона написала у Facebook.

Нагадаємо, все почалося з видачі квартири військовому пенсіонеру, який нині займає посаду заступника голови Волиньради, Григорію Пустовіту.

"Пам‘ятаєте історію про квартиру військовому пенсіонеру, топ-чиновнику Григорію Пустовіту?

Сьогодні на сесію Alla Domanska підготувала звернення від Луцької міської ради до Міноборони з проханням переглянути списки військових, кому держава повинна виділяти квартири для поліпшення житлових умов. Не пенсіонерам, які «вершили» свою славну військову кар‘єру в 90-х, а тим, хто з 2014 року справді захищає Україну.

На жаль, рада не підтримала таке звернення(( І навіть не тому, що більшість висловила пряму підтримку Пустовіту. А тому, що не вистачило кількох голосів. Тому, що хтось ігнорує і не ходить, а хтось - в правильні моменти виходить.

Як би там не було, а історія резонансна. Тому, думаю, лучани мають знати, кому з депутатів ок, що житло в цей час виділяють таким військовим і таким захисникам. А кому - і зовсім пох на ті сесії", - написала журналістка.

Раніше депутатка Алла Доманська назвала ситуацію з Пустовітом марнотратством під час війни.

Читайте також: «Квартира Пустовіту»: луцькі депутати не захотіли «ламати систему»

Нагадаємо, 18 липня стало відомо про те, що Григорію Пустовіту хочуть дати квартиру в Луцьку як військовослужбовцю. Пустовіт сказав, що не планує відмовлятися від квартири, адже він є підполковником у відставці, який знаходиться на житловій черзі з 1995 року. Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, що ні міська рада, ні виконком не має до цієї квартири жодного відношення.

Читайте також: Політична воля зводиться до кв. м.: журналістка про Пустовіта

Коментарі (1):

  1. Я вдова нині уже покійного прапорщика запасу Кучмука В А. разом з сім'єю ( троє дітей) теж перебуваємо на квартирному обліку у Луцькому гарнізоні у загальній черзі з 03.10.1994 року, у списку осіб,які користуються правом позачергового забезпечення житлом з 09.07.2004 року, у списку осіб,які користуються правом першочергового забезпечення житлом з 31.10.1997 року до цього часу житлом для постійного проживання не забезпечені.Мабуть у підполковників запасу є більше прав....

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *