Ремонт дороги за 600 млн з бюджету та Ігор Палиця: що їх поєднує

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ремонт дороги за 600 млн з бюджету та Ігор Палиця: що їх поєднує
image
Наш Інсайдер / 17.08.2023 / 0 Коментарів

На Закарпатті ОДА оголосила тендер на ремонт дороги за 600 мільйонів гривень, яка вестиме до місця, де хоче облаштувати курорт фірма, що пов'язана з народним депутатом з партії "За майбутнє" Ігорем Палицею.

Про це 16 серпня написав у Facebook журналіст Юрій Ніколов.

Закарпатська обладміністрація хоче відремонтувати дорогу до села Чорна Тиса за 596 млн грн. На схилах гір у цьому селі планує побудувати новий гірськолижний курорт ТОВ «Буковель». Його засновниками є Захар і Оксана Палиці – син і дружина нардепа Ігоря Палиці, одного з найближчих партнерів Ігоря Коломойському по «Укрнафті». Це ТОВ хоче зробити курорти «Свидовець» у Чорній Тисі, а також «Бистрицю» та «Турбат» неподалік звідти.

Читайте також: Як від Коломойського намагаються врятувати Свидовець

Причому хоче зараз. Вже під час вторгнення «Буковель» звернулось до тамтешніх сільрад за згодою на будівництво. А у квітні 2023 голова Івано-Франківської Торгово-промислової палати публічно повідомив, що новий курорт – на часі.

"Тобто ми бачимо, що Закарпатська ОДА за гроші платників податків у розмірі 596 млн грн хоче вже до кінця 2023 року (тобто гарантовано під час війни) відремонтувати до зимового курорту. Бо уставшим від війни ж треба десь буде відпочити від ракетних обстрілів", - пише журналіст.

Вангую, що і підряд на ремонт отримає фірма «ПБС» Олександра Шевченка, колишнього директора «Буковеля. Бо гроші мають залишатись всередині системи. Свій до свого по своє, - припускає Юрій Ніколов.

"І да. Я чесно не знаю, чи Коломойський ще впливає на Палицю, чи той вибудував свої окремі зв'язки з Зеленським. Палиця на відміну від Коломойського є нардепом. І його група "За майбутнє" справно підтримує "Слугу народу". З іншого боку Коломойський продовжує відпочивати в "Буковелі" коли йому треба заховатись від амброзії. І ніхто не може твердо сказати, що "Буковель" не його", - завершив він допис.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *