Показали французький маєток Ігоря Палиця, яким володіє дружина. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Показали французький маєток Ігоря Палиця, яким володіє дружина. ВІДЕО
image
Наш Інсайдер / 14.04.2023 / 1 Коментарів

Журналіст Михайло Ткач у розслідуванні "Батальйон "Куршевель”. УП знайшла маєтки української еліти у французьких Альпах" показав маєток, який зареєстрований на ексдружину народного депутата Палиця Ігор Петрович.

Зокрема, він сказав: 

"Неподалік від Куршевеля у селищі Межеу має шале колишня дружина нардепа Ігоря Палиці Оксана".

"Дуже дивна ситуація, що в Україні є свої гори Карпати, але представники «українського списку Forbse» чомусь купують або будують шале саме тут у Куршевелі у Франції, в Альпах", - додав Михайло Ткач.

"Народний депутат Ігор Палиця - феномен української політики. Людина більшу частину життя там і в той же час нерухомість у найдорожчих куточках світу. Влітку ми показували маєток родини Палиці в Каннах на Лазуровому узбережжі. Цього разу шале у передмісті Куршевеля у містечку Межев", - пізніше написав у Facebook Михайло Ткач.

До слова, в Україні триває кампанія захисту гірського масиву Свидовець, на якому мають намір облаштувати курорт  компанії з орбіти олігарха Ігоря Коломойського. Українські активісти борються з  ним з 2016 року і наразі  зареєстрували петицію до Президента України. Активісти просять гаранта Конституції зберегти недоторкану природу гірського масиву Свидовець від забудови та вирубки карпатського лісу.

Щоб підтримати петицію - голосуйте за посиланням.

Також раніше журналіст Михайло Ткач інформував, що починаючи з 24 лютого, коли росія відкрито напала на Україну та коли в нашій державі оголосили воєнний стан, народний депутат від Луцька Палиця Ігор Петрович щонайменше двічі виїжджав з України та показав у Каннах (місто, на березі Середземного моря на півдні Франції, - ред.маєток, що належить Ігорю Палиці.

До слова, раніше ми писали про те, що Ігор Палиця серед нардепів, що обрані до Парламенту від Волині чи не найменше брав участь у голосуваннях на сесіях Верховної Ради під час воєнного стану. Також Ігорю Палиці закидали, що його риторика часто схожа на проросійську пропаганду.

Коментарі (1):

  1. І кришує усе це слуга Коломойського Зєльонский

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *