Скандальний тендер з ремонту Дружби народів в Луцьку скасували

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Скандальний тендер з ремонту Дружби народів в Луцьку скасували
image
Наш Інсайдер / 10.02.2024 / 0 Коментарів

У Луцькій міськраді змушені розірвати договір щодо капітального ремонту бульвару Дружби народів за 47 мільйонів гривень, який замовили в компанії «Волиньдорбуд», що пов’язана з нардепами Ігорем Палицею та Степаном Івахівим.

"Держаудитслужба (колишнє КРУ) жухнула Департамент ЖКГ Луцької міськради через тендер на капітальний ремонт бульвару Дружби народів на майже 50 млн гривень", - повідомив у Facebook депутат Андрій Лучик.

"Та ще й так, що Департамент був змушений розірвати договір із Волиньдорбудом, якого просто таки тягнули за вуха. А все тому, що у нього "правильні" засновники. Головне порушення - це не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону.

Зовсім у деталі вдаватися не буду, але побіжно. Замовник вимагав від учасників тендеру залучення власної чи залученої випробувальної дорожньої лабораторії. Волиньдорбуд надав таку довідку, але не прикріпив договір із фірмою, як цього вимагала тендерна документація", - вказує депутат.

"Відтак тендерний комітет мусив відхилити пропозицію переможця. Але чомусь не зробив цього. Аж цікаво чому. Єдиним шляхом виправлення виявлених порушень стало розірвання договору із Волиньдорбудом. Що департамент ЖКГ і зробив ще 24 січня 2024 року.

P.S. Ще у листопаді 2023 року я звертався до міського голови Ігоря Поліщука з проханням провести службове розслідування з приводу тендеру на Дружби народів. Тоді мер відповів, що все добре, все нормально, все просто чудово", -  зауважив обранець громади.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *