У школах Волині поблизу білоруського кордону відновлять очне навчання

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У школах Волині поблизу білоруського кордону відновлять очне навчання
image
Віктор Гордійчук / 05.10.2022 / 0 Коментарів

У прикордонних до білорусі територіях Волині відновлять очне навчання у школах, щоправда, з умовами та пересторогами.

Таке рішення сьогодні, 5 жовтня, ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє облрада у фейсбуці.

За словами головної освітянки області Людмили Плахотної підставою для внесення змін до попереднього рішення комісії ТЕБ НС про винятково дистанційне навчання у Камінь-Кащирському та Ковельському районах стали численні звернення батьків щодо запровадження змішаної форми освітнього процесу.

Члени комісії урадили, що рішення про запровадження офлайн навчання прийматимуться головами районних військових адміністрацій спільно із засновниками закладів освіти – органами місцевого самоврядування за умови, якщо освітні установи мають власні укриття або сховища поблизу, і якщо належне їх облаштування буде підтверджено спеціальними комісіями. Потенційно змішана форма навчання може бути запроваджена у 150 школах.

Нагадаємо, батьки однієї з учениць Луцького ліцею №4 ім. Модеста Левицького подали позов до суду з вимогою відшкодувати гроші за лікування дитини.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *