У Володимирі пропонують, аби депутати-втікачі голосували з-закордону

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Володимирі пропонують, аби депутати-втікачі голосували з-закордону
image
Назар Тарадюк / 07.12.2023 / 0 Коментарів

Мер Володимира Ігор Пальонка готує зміни до регламенту міськради, щоб участь у засіданнях можна було брати онлайн.

Про це повідомив депутат Володимирської ради Микола ЮнакЗа словами депутата, так депутати-втікачі зможуть голосувати онлайн з-закордону.

«Уявляєте, яку індульгенцію для казнокрадів виписує Ігор Пальонка під час війни? Всередині депутатського корпусу йдуть жваві обговорення цієї пропозиції, за яку можемо голосувати вже 14 грудня на сесії. Схоже на те, що більшості вона подобається, бо розкриває перспективи накрасти в Україні, виїхати, наприклад, до Європи, а все одно лишатися представником влади Володимирської ТГ. Це ж якого рівня треба мати нахабство, щоб під час війни пропонувати такі зміни?!» - зауважує Юнак.

Також він додає, що «суспільство засуджує втікунів, а тут Пальонка пропонує їх вивести в окрему касту та ще й з правом голосу».

«Наприклад, колишній директор Теплокомуненерго, який так і не повернувся зі службового закордонного відрядження, зможе й надалі бути депутатом ради, кришувати "лівацькі" тендери у своїй колишній професійній сфері, закуповувати відходи на котельні замість дров... І робитиме це все із м'якого крісла під Варшавою чи Вільнюсом, живучи без повітряних тривог, щоденних хвилин мовчання, траурів за загиблими героями... Як вам контраст? Це такі люди достойні представляти ваші інтереси? Це таку ефективну команду менеджерів вам обіцяв Пальонка? Схоже на те, що скоро і сам міський голова виїде на багатші села Євросоюзу, аби звідтам керувати містом, ніби в ньому живуть холопи, а не вільні люди», - написав Юнак.

Депутат звернувся до мешканців Володимира та депутатів: «Ви і цього разу стерпите подібні вибрики Ігоря Пальонки?

Також звертаюсь до колег-депутатів, які працюють в своїх комісіях, відвідують сесійну залу, віддають свій особистий голос за проекти рішень, котрих потребує наша громада. Ви підтримаєте таке ноу-хау від Пальонки? Такою ви бачите роботу для ваших виборців?» - резюмував депутат.

Нагадаємо, Чиновник з Володимира виїхав за кордон і не повернувся.

Читайте також: «Неприємна несподіванка», - мер Володимира про «втечу» чиновника 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *