Вусенко сказала, хто може очолити Луцьку райраду

image
Назар Тарадюк / 24.05.2023 / 0 Коментарів

Депутатка Волинської обласної ради, політикиня Юлія Вусенко назвала ще одного ймовірного кандидата на очільника Луцької райради.

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, голова Луцької райради Олександр Омельчук заявив, що через тиск та погрози йде з посади. Також відомо, що станом на 15 травня він перебував у Словаччині.

"Багато розмов було, чи посміють після втечі попереднього голови, виставити ще одного кандидата представники партіі "За майбутнє" і хто ж ним стане.

І ось, Луцьк місто мале), ми уже знаємо, що Гурський Олександр їздить та обдзвонює депутатів, просячи про підтримку і озвучуючи, що партія делегувала його і він дуже хоче «виправити помилки втікача Омельчука».

Нічого особистого. І прошу без образ. Але.

Чи не пробували ви перед кандидуванням промоніторити думку про старосту в його селі?

Чи всі забули, як Прилуцьке шукало голову перші два тижні війни??

Чи його завдання виправиляння помилки і заключатиметься у тому, щоб навчити інших майбахівців залишати свою громаду в критичний момент, а потім непомітно повертатися?

І немає різниці, де саме він був (хоча і це скоро стане явним) за кордоном чи в льосі, є проблема і вона наявна - новий кантдат від майбаха лишив в найскладніший час громаду саму, а значить не справився із відповідальністю, що була на нього покладена і не вірив в нашу із вами країну і у можливості наших ЗСУ, я навіть не піднімаю тему того, що по віку, він міг би бути в військоматі і стати на захист держави, керувати якою так рветься!

Виходить, що замісь втікача, якому інкримінують кримінал, «За майбутнє» намагається в це ж крісло пропихнути свого «ухилянта від роботи» з досвідом???

Я часто повторюю: гарний хлопець - не професія. А в такий важкий для країни час, її управління варто довіряти лише професіоналам.

Я закликаю політиків Волині відійти від кулуарщини та феодалізму і достойно та публічно працювати на громаду, яка вас для цього найняла. Дехто навіть заробітну плату з бюджету отримує, хочу нагадати) може, пора зайнятися роботою на роботі?

Андрій Лев у вас достатньо повноважень, саме на вас покладені обов’язки голови ради, щоб зібрати голів фракцій, призначити сесію і проговорити кандидатів. Зробіть це відкрито та прозоро.

І, користуючись нагодою, раз вже знову повернулася до цієї теми, хочу нагадати:

Григорій Недопад, зреагуйте на наше звернення про збір позачергової сесії, або внесіть, відповідно до закону та регламенту, наше питання на чергову сесію обласної ради, не потрібно з обласної ради робити політично імпотентний орган, у такий важливий для країни час!" - написала Юлія Вусенко.

Читайте також: Втеча Омельчука: чи допомагав фонд депутата від «Слуги народу»

Нагадаємо, У розшук оголосили голову Луцької райради Олександра Омельчука, а його дружина розпродує сімейне майно.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *