За ініціативи Юрія Погуляйка на схід поїхали 3 вантажівки допомоги

  • Головна
  • НОВИНИ
  • За ініціативи Юрія Погуляйка на схід поїхали 3 вантажівки допомоги
image
Наш Інсайдер / 19.05.2024 / 0 Коментарів

За ініціативи голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка в Харківську область відправили три фури з допомогою населенню регіону.

Як повідомив волонтер Назар Романюк, допомогли здійснити відправку - Шведський Центр Допомоги (керівник Сергій Порохнавець), Будівельна компанія "Інвестор" (генеральний директор Андрій Разумовський) та ГО "Перевізники західного регіону" (голова - Віталій Коценко).

Власне з Швеції від меценатів і приїхали важливі речі. Насамперед йдеться про потужний генератор для забезпечення населення електричною енергією, вантажівку з вікнами для відновлення осель харків'ян, вантажівку з мобільними печами. Також у цьому рейсі буде багато одягу. 

"Шведський фонд з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну возить в Україну для допомоги військовим і цивільним багато техніки. Ми неймовірно вдячні народу Швеції за підтримку", - зазначив Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, раніше Шведський Центр Допомоги передав в постраждалі регіони три пожежні та два авто з генераторами. Ще два всюдиходи отримали воїни батальйону "Любарт" бригади "Азов".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *