Не буде завтра для кого ремонти робити, - Сергій Тимчук

image
Наш Інсайдер / 30.11.2023 / 1 Коментарів

Волинський волонтер Сергій Тимчук під час зустрічі з міським головою Луцька Ігорем Поліщуком заявив, що влада має припинити проводити тендери, пов'язані з капітальними ремонтами, а зосередитися на допомозі армії.

У коментарі Insider Media Сергій розповів, що 2023 рік став роком скандальних тендерів, частину з яких завдяки тиску громадськості скасували, але були й такі, що провели.

"Лучани і так знають про що йдеться. За час оренди більше 200 мільйонів віддадуть на котельню на Карбишева. Десятки мільйонів викинули на проспект Волі, незрозуміло для чого закатали 16 мільйонів в ремонт кільця біля "Променя". І в той ж час лише 230 мільйонів виділили на найважливішу статтю витрат - підтримку армії", - мовив він.

За слова Тимчука, навіть 500 мільйонів, які передбачили в 2024 році на військо є недостаньою сумою.

"Хлопці з усіх позицій кажуть, що їм потрібно чим більше дронів, бо дрони - це убиті росіяни і збережені життя наших військослужбовців. Навіщо нам платити життями військових за нераціональні витрати з бюджету. На жаль, не всі депутати розуміють, що в нас війна", - додав волонтер і зауважив:

"Боюся, що такими темпами не буде завтра для кого ремонти робити".

Коментарі (1):

  1. Та чому ви докулупалися до того Поліщука? Він не вирішує такі питання. Як, скільки, кому й коли платити з казни вирішує ПІП. Завіса

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *