Недопад через «Аверс» перервав сесію Волиньради. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Недопад через «Аверс» перервав сесію Волиньради. ВІДЕО
image
Наш Інсайдер / 03.11.2022 / 0 Коментарів

Чергова сесія Волинської обласної ради розпочалась з ... перерви. 

Сьогодні, 3 листопада, депутати Волиньради зібрались для того, аби ухвалити низку важливих для області питань. Спочатку голова Волиньради Григорій Недопад оголосив хвилину мовчання за загиблими захисниками України та жертвами війни. Потім обранці громади оголосили свої депутатські запити.

А перед тим, як рада приступила до розгляду питань порядку денного, Григорій Недопад оголосив перерву на 30 хвилин. Все для того, аби піти до приміщення Головного управління державної податкової служби у Волинській області, куди, за словами Недопада, не пускали журналістів одного з місцевих телеканалів. Згодом виявилося, що це були працівники "Аверсу".

Відтак, голова Волиньради закликав голову Волинської ОВА Юрія Погуляйка та представників ЗМІ разом піти до ГУ ДПС у Волинській області, щоб з'ясувати: чому туди не пускають журналістів.

Зауважимо що серед проєктів рішення є питання "Про роботу в.о. начальника, заступника начальника Головного управління ДПС у Волинській області Лисеюка Сергія Миколайовича". Останній, як повідомив Григорій Недопад, на сесію не з'явився. Тож у податковій голова облради передав прохання, аби він це зробив, та розпитував податківців, чому не пускають "Аверс".

Ті ж відповіли, що в той момент відбувається закритий захід за участі бізнесменів та керівництва податкової, тому з працівниками "Аверсу" нема кому спілкуватися.

Нагадаємо, у Волинській обласній раді заявляли, що представники Головного управління податкової служби України у Волинській області нібито чинять тиск на бізнес, натомість податкова каже, що з її боку жодного перешкоджання підприємницькій діяльності не здійснюється.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *