У Луцьку перехожі заступились за бабусь, яких проганяла муніципалка. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку перехожі заступились за бабусь, яких проганяла муніципалка. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 22.08.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку – знову скандал довкола муніципальної варти. 

Вчора, 21 серпня, на вул. Ковельській інспекторка мунварти проганяла бабусь, які продавали фрукти та овочі біля одного з супермаркетів. Втім за літніх жінок заступились перехожі, зокрема, учасник бойових дій. Згодом до місця інциденту викликали патрульну поліцію.

Відео у соцмережі фейсбук оприлюднив користувач Олег Савчук. 

«Муніципальна варта вкотре бореться із найбільш незахищеними верствами населення. На відео знятому біля магазину АТБ на вулиці Ковельській, ветеран та інвалід, що ледве лишився живим захищаючи Україну на сході, вступився за бабусь, котрі торгували грушками та ожиною на тротуарі. Не встановлена особа, котра не дала змоги ознайомитися із її посвідченням, (щось схоже на Пліско Ірина (Діана?) Ігорівна) безсовісно штурхала відро бабусі і заставляла забратися з вулиці. Щоб позбавитися захисника бабусь, викликала поліцію. Поліція поводилася вкрай адекватно і лише контролювала спокій та порядок, не втручаючись в перепалки 10-15 небайдужих перехожих та особи із шевронами Луцької Муніципальної Варти. Бабці з відерцями з часом таки розійшлися, а особа покинула місце події в патрульному авто. Маленька перемога, але на час війни треба щось міняти та дозволяти стихійну торгівлю хоча б овочами та фруктами, котрі не вимагають спеціального зберігання. Ринок для цих бабусь не варіант», - прокоментував автор відео.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Луцьку був подібний інцидент на вул. Привокзальній. Тоді муніципали конфіскували у бабусі відра з фруктами та ягодами. Люди стали на захист пенсіонерки та просили не забирати у неї крам. Сама ж бабуся просила віддати хоча б відро. 

Та все ж інспектори муніципальної варти не погодились, а коли літня жінка намагалась забрати відро, зав'язалась шарпанина.

Читайте також:

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *