На тендер по ремонту пр.Волі подалась лише одна фірма

image
Еля Коротинська / 11.10.2023 / 0 Коментарів

Завершувати капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку, вочевидь, буде фірма, яка його і розпочинала. Так, на тендер, який оголосили 27 вересня подалась аж одна фірма – ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Про це стало відомо з протоколу розкриття тендерних пропозицій, розміщеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

За результатами корегування проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського майдану, мерія Луцька прийняла рішення про виділення 60 302 000 гривень на проведення усіх завершальних робіт. Новий тендер оголосили 27 вересня і до 9 жовтня тривало подання тендерних пропозицій. Виявилось, що участь у процедурі виявила бажання брати лише одна фірма – «Луцькавтодор-Сервіс». Саме ця компанія виконувала усі основні ремонтно-будівельні роботи на проспекті Волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вартість ремонту пр. Волі у Луцьку сягає 165 млн грн

ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» запропонувало виконати усі роботи за 59 714 665,54 грн. Наразі очікується рішення про визнання фірми переможцем тендеру. Також до Держаудитслужби надійшло 2 звернення від лучан, які обурені через мільйонні витрати на благоустрій міста у час війни.

Нагадаємо, у першому тендері на ремонт бульвару Дружби Народів, вартістю майже 50 мільйонів гривень, подалось дві фірми: ТОВ «Волиньдорбуд» і ТОВ «Луцькавтодор-сервіс», яке запропонувало найбільш вигідну пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 млн на Дружби народів: мерія Луцька знову оскандалилась

Однак, тендерний комітет вирішив скасувати процедуру закупівлі, та фактично за годину – оголосив повторно. У другому тендері перемогу здобула єдина фірма-учасник ТОВ «Волиньдорбуд», яка входить до сфери бізнес-інтересів Ігоря Палиці.

За 60 мільйонів гривень планують позрізати сухостійні та аварійні дерева, покласти бруківку, асфальт, каналізаційні люки та бордюри.

Окрім цього, вже на фінал ремонту, згадали комунальники і про смітники та інші елементи благоустрою, яких чомусь, вочевидь, не передбачили в достатній кількості у першочерговому проекті:

  • Лавка зі спинкою – 19 шт;
  • Лавка кругла – 1 шт;
  • Велостійка – 28 шт;
  • Стілець на металевих опорах зі спинкою – 4 шт;
  • Смітники – 41 шт.
  • Ліхтарі та лампи - 141 шт.
  • Рослини різних сортів - майже 5000 шт.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТЕ, ЩО ПЛАНУЮТЬ ЗРОБИТИ НА ПР.ВОЛІ ЗА 60 МЛН:

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *