Найрезонансніші аварії на Волині. ПІДСУМКИ 2022

image
Оля Коновалова / 15.12.2022 / 0 Коментарів

2022 рік став неабияким випробуванням для українців та волинян зокрема, адже повномасштабна війна не оминула нікого. Та все ж ми мали й інші прикрі події, наприклад аварії.

Так у серпні на пр-т Василя Мойсея водій BMW збив пенсіонерку. Жінка перебігала дорогу, хоча й на пішохідному переході, та все ж на червоне світло. Після зіткнення потерпілу відкинуло на кілька метрів, а сам водій навіть не зупинився. Та все ж через кілька хвилин його затримала поліція.

У січні трапилась аварія, внаслідок якої медики надавали допомогу одразу 11 потерпілим. Шістьом людям надали допомогу без госпіталізації, 5 пацієнтів госпіталізували. Тоді на слизькій трасі у Нововолинську зіткнулись два мінівени, водій одного з яких був на підпитку.

Внаслідок ДТП загинув також військовослужбовець з Волині Володимир Прокопчук. Аварія трапилась 14 листопада увечері біля села Великий Окорськ Володимирського району. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів, що зазнали значних механічних ушкоджень, один з водіїв отримав травми, несумісні з життям, а одна пасажирка й водій іншого легковика травмувалися. Та все ж, Володимир Прокопчук у лікарні помер.

Подружжя волинян постраждало у жахливій аварії на Львівщині. 9 січня, легковик Mazda 5 зіткнувся з рейсовим автобусом «Львів-Радехів». В результаті ДТП постраждали водій рейсового автобуса та деякі пасажири. Водія та пасажирів легковика затисло в машині. З множинними ушкодженнями їх госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Відбулась цього року також аварія за участі авто патрульної поліції. Екіпаж поліції помітив автомобіль, водій якого порушив ПДР та почав наздоганяти його, але на повороті автомобіль занесло і він врізався в Renault Megane.

Разом з тим хочемо нагадати, про аварії, які трапились наприкінці 2021 року і мали своє продовження у 2022.

Йдеться про випадок, який мав місце в грудні. Тоді неповнолітній Дмитро Рудюк разом зі своїми друзями вирішив покататись на вітчимовій автівці. Хлопець порушив правила ПДР та потрапив у поле зору патрульних, а коли тікав від них – збив людей, які саме переходили дорогу на пр-т. Соборності. Тоді важко травмувалась 39-річна жінка та її син. Невдовзі вона померла у лікарні не приходячи до тями. Ще одна постраждала в тій аварії жінка детально розповіла, якими для неї були ті фатальні секунди на переході. Наразі суди по цій справі ще тривають.

Не менш шокуючою була аварія, внаслідок якої загинув священник Олег Ведмеденко. Аварія на проспекті Василя Мойсея трапилася 14 листопада 2021 року, близько 21 години. Тоді Роман Савич не впорався з керуванням, вилетів на тротуар та збив священника. Після аварії він намагався втекти, але його затримали перехожі та передали в руки поліцейських. Зрештою 22 лютого суддя виніс вирок та призначив винуватцю ДТП 8,5 років позбавлення волі.

ВСІ ПІДСУМКИ РОКУ: 

ТОП російських колаборантів, яких затримали на Волині. ПІДСУМКИ 2022

ТОП призначень на Волині. ПІДСУМКИ 2022

ТОП публікацій Insider Media. ПІДСУМКИ 2022

ТОП скандальних тендерів на Волині. ПІДСУМКИ 2022

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *