ТОП призначень на Волині. ПІДСУМКИ 2022

image
Оля Коновалова / 08.12.2022 / 0 Коментарів

2022 рік став неабияким випробуванням для українців та волинян зокрема, адже повномасштабна війна не оминула нікого. Та все ж українці не зламались і продовжили боротьбу за свободу та розвиток нашої країни. Це ж стосується і владних кабінетів, де попри війну відбулись деякі кадрові зміни. 

Редакція Insider Media нагадує, якими були ТОП призначення на Волині.

Так, у квітні цього року голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко звільнив свого заступника Андрія Ярмольського. Основними напрямками його роботи були — реалізація на території області державної політики з питань: оборонної роботи та взаємодія з правоохоронними органами; житлово-комунального господарства; культури, релігій та національностей, молоді та спорту; розвитку місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також сприяння реалізації державної податкової та митної політики. Втім, Андрій Ярмольський втрапив у гучний скандал зі складом гуманітарної допомоги. Відтак, на його місце Юрій Погуляйко призначив заступницю керуючого справами виконавчого апарату Волиньради, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності тергромад та землями комунальної власності виконавчого апарату Волинської обласної ради Мирослава Якимчук. Цю посаду вона обіймає і досі.

Трохи раніше, у березні 2022, Юрій Погуляйко призначив ще одного заступника —  в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами. Ним став колишній депутат Волиньради та засновник волейбольного клубу «Олюртранс» Юрій Гупало.

Знаковим у цьому році стало призначення керівниці Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» Віти Сакуляк. Нагадаємо, впродовж трьох років Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» був без керівника, а питання про його призначення неодноразово підіймали не лише батьки вихованців, а й робочий колектив.

Не обійшлося і без політичних призначень. Так, у 2022 році нового керівника отримала і Держекоінспекція Волині. Ним стала Віра Баландіна, яка свого часу була заступницею голови Горохівської РДА. Втім, у місцевих телеграм-каналах Віру Баландіну називають «людиною Рубльова» і саме з цим пов'язують її призначення.

У вересні 2022 року Володимир Зеленський призначив на посаду голови Луцької районної державної адміністрації Волинської області Анатолія Костика. На Волині Анатолія Костика знають не тільки як посадовця і мецената, але як і волонтера. Наприклад, він брав участь у передачі українським прифронтовим містам автомобілів швидкої допомоги від благодійної організації «Благодійний фонд «Шведський центр допомоги».

Також він був заступником голови Волинської ОДА з березня 2020 року до серпня 2021 року.

ВСІ ПІДСУМКИ 2022 РОКУ:

ТОП російських колаборантів, яких затримали на Волині

ТОП скандальних тендерів на Волині

Найрезонансніші аварії на Волині

ТОП публікацій Insider Media

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *