У Луцьку директорка стоматології бронює лікарів з приватної клініки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку директорка стоматології бронює лікарів з приватної клініки
image
Назар Тарадюк / 25.09.2024 / 0 Коментарів

Директорка Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук бронює у комунальній установі лікарів, які працюють у її приватній стоматології.

Про це повідомила депутатка міськради Алла Надточій під час сесійного засідання ради у середу, 25 вересня, - пише видання «Конкурент».

Обраниця зазначила, що до неї та колег звернулися мешканці громади з інформацією, що директорка комунальної стоматології Яковчук прийняла на роботу лікарів, які працюють у медустанові, яка й директорці належить.

«Любов Яковчук продовжує некоректне ставлення до працівників стоматполіклініки. Ми отримали інформацію від людей, що вона влаштовує лікарів чоловічої статі зі своєї стоматології «Свята Аполонія» та бронює їх. Вони продовжують працювати і в нашій стоматології, і в «Аполонії», – поінформувала Надточій.

Зі слів депутатки, директорка закладу продовжує звільняти «неугодних» їй працівників. Останні ж масово судяться та виграють справи, а комунальний заклад відшкодовує десятки тисяч гривень за вимушений простій.

«Я розумію, що вона «неугодних» звільняє, зараз ідуть суди, вона їх програє. Ми бачимо у ЗМІ, які там суми виплачуються. Порушувала це питання на нашій комісії, аби терміново скликати її наступного тижня, щоб розв'язати ці проблеми. Але це не підтримали. Тому прошу вас, Ігорю Ігорьовичу, взятися за порядок у закладі. Бо я у цьому вбачаю корупційну складову», – заявила депутатка.

Проте замість того, аби з'ясувати усі нюанси, міський голова почав вихваляти заклад. Мовляв, фінансові показники чудові, а безпосередньо йому люди на стоматполіклініку не скаржаться.

Раніше ми писали, Скільки заробляє очільниця Луцької стоматполіклініки. Також стало відомо, що У Луцькій стоматполіклініці - скандал з пільговим лікуванням бійця

Читайте також: У Луцькій стоматполіклініці звільнили лікаря, який повернуся з фронту

Нагадаємо, колишня працівниця Луцької стоматологічної поліклініки Ольга Ярошик подала до суду на медзаклад через незаконне звільнення з посади.

Окрім того, ми писали, що Директорці Луцької стоматполіклініки колектив висловив недовіру. А після Розмови з директоркою стоматполіклініки, лікаря забрала «швидка».

Лікар розповів, як у Луцькій стоматполіклініці тиснуть на працівників.

До слова, У Луцьку стоматполіклініка списує томограф за 1,3 млн.

Читайте також: Суд визнав незаконним звільнення лікаря із луцької стоматполіклініки

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *