«За майбутнє» хоче по-тихому провести сесію Луцької райради, - Вусенко

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «За майбутнє» хоче по-тихому провести сесію Луцької райради, - Вусенко
image
Наш Інсайдер / 14.06.2023 / 0 Коментарів

Депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко повідомила, що сьогодні, 14 червня, на 15:00 може бути скликана сесія Луцької районної ради, аби нарешті обрати заміну втікачу, ексголові ради Олександру Омельчуку.

Про це вона написала у Facebook.

"Чергове дно від представників партіі «За Майбутнє» у тій же Луцькій районній раді. Сьогодні на 15.00 у Луцькій районній раді намагаються скликати сесію. Ну як сесію, сабантуй для прислужників олігархів, бо повідомлення про цю подію не отримали представники партій - ЄС, Свідомі та Аграрії, ну і звісно прості волиняни та медіа. А це порушення закону та регламенту", - каже політикиня.

За її твердженням, цим питанням займався народний депутат Вячеслав Рубльов і нібито по його калькуляції голосів має вистачити.

"Маніпуляції прості - зарплату не отримує апарат, бо голова не розписує. І треба швиденько… Живу розумінням того, що в війну це мало кому цікаво, але, точно знаю, що за все прийдеться нести відповідальність…", - додала вона.

Нагадаємо, 13 травня Омельчук заявив, що склав повноваження і виїхав за кордон через тиск і погрози. Згодом з'ясувалося, що він виїхав за кордон у відрядження, з якого так і не повернувся. Заяву про складання повноважень в раду він не подавав. Натомість стало відомо, що його дружина Ольга продає їхній будинок, автівку та деяке інше майно. Також правоохоронці повідомили, що Омельчук фігурує в справі пов'язаній з розкраданням майна.

Згодом поліція оголосила його в розшук, а суд дозволив арештувати частину майна.

Пізніше стало відомо, що місце Омельчука може зайняти його однопартієць Олександр Гурський.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *